Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

week tegen kindermishandeling
Maak het verschil! In Nederland goeien bij 119.000 kinderen op in een onveilige gezinssituatie. Dat betekent dat gemiddeld in iedere schoolklas van 30 leerlingen 1 kind zit dat hiermee te maken heeft. Iedereen kan het verschil maken wanneer een kind wordt mishandeld...
Lees meer
vader_en_zoon_voorin_auto.jpg
Weet jij het CJG te vinden? Weet jij waar het CJG zit en hoe het er daar uit ziet?
Lees meer
Zonneschijn
Ervaringsverhaal van een moeder Hier lees je een moedig ervaringsverhaal van een bezorgde moeder die het CJG inschakelt voor ondersteuning. Lees het verhaal hier..!
Lees meer
durvendelen
'Wij durven te delen' Het delen van zorgen over kinderen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. En dus moeten we elkaar helpen. Daar worden we met z’n allen beter van. Ga naar www.wijdurventedelen.nl en lees meer over deze campagne, ontvang tips en ervaar in 4 stappen hoe je gemakkelijker kunt delen.
Lees meer
week kindermishandeling
Waar gaan uw stekels van overeind staan? Tijdens het uitdelen van een cactus gaan wij, CJG, Stimenz, Welzijn Nunspeet, Het Venster en Veilig Thuis, met u in gesprek n.a.v. de vraag: "Waar gaan uw stekels van overeind staan?''
Lees meer
Sinterklaas
Sinterklaasactie Kleur je ook mee?
Lees meer
collage
Teamdag We hebben weer een leuke teamdag gehad! We kregen de opdracht om van rietjes en plakband in 20 minuten een bouwwerk te maken dat sterk, hoog en mooi moest worden. We stonden stil bij elkaars krachten en keken hoe we deze nog beter kunnen inzetten. Zowel in deze opdracht, als in het werken met jullie. Op de foto's zie je ons bezig met deze opdracht.
Lees meer
Week van de Pleegzorg 2018
Week van de Pleegzorg 2018: Supergewone mensen gezocht! Is pleegouder worden wellicht wel iets voor jou? Pleegzorg Nederland vraagt hier aandacht voor tijdens de Week van de Pleegzorg (31 oktober t/m 7 november). Lees hier meer!
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Gezocht: toekomstige crisiskaartconsulenten In de regio Veluwe & Veluwevallei start de Stichting Herstelproces met een crisiskaartproject.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag