Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Villa Pinedo
Hoe beleven jongeren een scheiding? Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan? Ben je gescheiden of zit je (nog) in een scheiding en wil je antwoord krijgen op deze of andere vragen? Dat kan tijdens deze interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo!
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
banner baby vader moeder.jpg
Baby in zicht Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.
Lees meer
Brein
KOPP-/KVO-training 2019 KOPP/KVO staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) en Kinderen van Verslaafde Ouders (KVO) in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Opgroeien in een gezin waar één of beide ouders psychische of verslavingsproblemen heeft, is niet altijd even gemakkelijk.
Lees meer
vacature
Vacature! Jeugd- en Gezinswerker locatie Harderwijk Ben jij die enthousiaste en energieke Jeugd- en Gezinswerker die we zoeken bij het CJG Harderwijk? Reageer dan nu!
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Kinderen
Jeugddossier Noord-Veluwe Vanaf 9 september is er een nieuw Jeugddossier voor alle kinderen op de Noord-Veluwe.
Lees meer
Flyer Nu Jij 2019.jpg
Oudertraining 'Nu JIJ' Het vinden van balans tussen zorg en eigen leven!
Lees meer
Waterval
Blog: De Supermarktsoap Sinds ik kinderen heb is een bezoekje aan de supermarkt een hele uitdaging. Waar ik vroeger binnen vijf of hooguit tien minuten weer bij de kassa stond met een kar vol boodschappen voor de hele week, trek ik er nu rustig een half uur voor uit..
Lees meer
vacature
Vacatures Jeugd- en gezinswerker Harderwijk en Nunspeet 2 Jeugd- en gezinswerkers Harderwijk 1 x 36 uur (met intentie tot onbepaalde tijd) Nunspeet 1 x 24 uur (voor de duur van een jaar, zijn compensatie-uren)
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag