Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Gespreksballonnetjes
Als ik burgermeester van Nunspeet word... We zijn op zoek naar jouw mening!
Lees meer
Q4C
Meedenkers voor ons kwaliteitsonderzoek gezocht! Help jij ons om onze ondersteuning nóg verder te verbeteren?
Lees meer
banner kind spelend blokken.jpg
Blog maart: Een krachtig ouderinitiatief Je wordt moeder, voor het eerst. Een unieke ervaring. Spannend, omdat je niet weet hoe het moet. Doe ik het goed? Ach wat maakt het uit. Als je je gevoel volgt, ben je al een heel eind op weg. Je kind wordt groter. Er worden opmerkingen gemaakt onder moeders; kruipt jouw kind nog niet? Goh, dat is laat die van mij kruipt al heel lang. Ook op het consultatiebureau komt het vaker voorbij. Jouw kind is langzaam in de ontwikkeling. En ik? Ik met al m’n onzekerheid. Ik weet ook niet wat ik moet doen. Het komt wel goed. Voordat hij naar school gaat, kruipt hij vast wel.
Lees meer
Q4C
Cliëntinspecteur worden? Bekijk het filmpje. Cliëntinspecteur worden? Bekijk het filmpje.
Lees meer
banner kind spelend duplo.jpg
Blog: zij durven te delen! zij durven te delen!
Lees meer
vader_en_zoon_voorin_auto.jpg
Weet jij het CJG te vinden? Weet jij waar het CJG zit en hoe het er daar uit ziet?
Lees meer
Zonneschijn
Ervaringsverhaal van een moeder Hier lees je een moedig ervaringsverhaal van een bezorgde moeder die het CJG inschakelt voor ondersteuning. Lees het verhaal hier..!
Lees meer
durvendelen
'Wij durven te delen' Het delen van zorgen over kinderen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. En dus moeten we elkaar helpen. Daar worden we met z’n allen beter van. Ga naar www.wijdurventedelen.nl en lees meer over deze campagne, ontvang tips en ervaar in 4 stappen hoe je gemakkelijker kunt delen.
Lees meer
collage
Teamdag We hebben weer een leuke teamdag gehad! We kregen de opdracht om van rietjes en plakband in 20 minuten een bouwwerk te maken dat sterk, hoog en mooi moest worden. We stonden stil bij elkaars krachten en keken hoe we deze nog beter kunnen inzetten. Zowel in deze opdracht, als in het werken met jullie. Op de foto's zie je ons bezig met deze opdracht.
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag