Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Nieuwe medewerker gezocht
Welkom nieuwe collega! Binnen het team van CJG Nunspeet zijn wij opzoek naar een Jeugd- en gezinswerker. Ben jij dat? Klik op de link voor meer informatie.
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Grip op je D!p Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Wil je daar iets aan doen? Volg dan de cursus "Grip op je D!p".
Lees meer
Meldcode-huiselijk-geweld-kindermishandeling-e1400193109103.jpg
Kindermishandeling. Dichterbij dan je denkt. Het woord klinkt zo groots. Is het echt zo groots en ver weg? “Ik mishandel mijn kind niet. Een schop onder de kont of een pak slaag heeft hij af en toe nodig. Zo erg is dat niet. Had ik vroeger ook nodig. Als hij nou gewoon luistert, dan hoeven we dit niet te doen. Hij krijgt gewoon netjes te eten en heeft een dak boven z’n hoofd. Hij heeft het eigenlijk goed voor elkaar hier. Als je weet wat er gebeurt bij dat andere gezin. Dat is pas erg”.
Lees meer
GEM 20352 Socials pleegzorg FB 1.jpg
Online informatieavond over pleegzorg Is er aan uw keukentafel nog een plekje vrij?
Lees meer
Blog Samen Spelen.png
Blog: Samen spelen Tijdens het schrijven van dit blog, moest ik denken aan het liedje wat ik vroeger leerde op school: ook al zijn we nog maar klein, samen spelen is pas fijn. We weten allemaal hoe belangrijk het is voor kinderen om (samen) te spelen. Spel heeft een belangrijke plek in de ontwikkeling van een kind. Al spelende wordt de wereld ontdekt.
Lees meer
foto blog Harderwijk.jpg
Blog: Wie het weet mag het zeggen! September 2020 stond voor deur. Gelukkig bleef het zonnetje nog even flink schijnen, maar de vakantie (in eigen land) was toch echt voorbij. De eerste schooldag diende zich aan....
Lees meer
klokje
Wijziging inloop CJG Nunspeet Vanwege de huidige maatregelen rondom het Coronavirus is de inloop van het CJG Nunspeet voor onbepaalde tijd gesloten.
Lees meer
Week van de Opvoeding 2018
Blog: Ervaringsverhaal van ouders Jose en Gert schrijven in deze blog dat door een handreiking van de oudercursus de maaltijden weer een gezellig en leuk gezinsmoment is.
Lees meer
logo week van de opvoeding 2017
Week van de opvoeding Deze week is het de week van de opvoeding. Dit jaar gaat het over 'Staan en Opvallen'. Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen’. Het NJI heeft een inspirerende poster gemaakt met leuke activiteiten.
Lees meer
Week van de opvoeding
CJG Nunspeet organiseert een Webinar - Positief Opvoeden Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de Week van de Opvoeding in het teken van opvoeden en ouderschap. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag