Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

banner kind spelend blokken.jpg
Wat als spanningen thuis oplopen door het coronavirus? Het zijn onzekere tijden. Niemand weet welke gevolgen het coronavirus precies gaat hebben en hoe lang het gaat duren. Kinderen, jongeren en ouders zijn veel meer thuis dan gewoonlijk. Dat kan voor spanningen zorgen, wat weer van invloed is op je draagkracht. Zeker als er geen afleiding is door bijvoorbeeld sport en sociale activiteiten.
Lees meer
Corona richtlijnen Icare.jpg
Aangepaste maatregelen ivm Coronavirus Alleen nog vaccinaties of als na telefonisch contact blijkt dat u tóch naar het CJG moet komen (op indicatie). Alle afspraken telefonisch!
Lees meer
voetbal.jpg
Blog: ASS en AJAX Mijn zoon Kick zit sinds dit schooljaar in groep 1 van het speciaal onderwijs. Vanwege zijn ASS en ontwikkelingsachterstand heeft hij baat bij veel structuur, kleine klassen en één op één begeleiding. Na een half jaar kreeg hij z’n eerste rapport mee.
Lees meer
113  Zelfmoordpreventie
Blog: Zelfmoord onder jongeren Zelfmoord is al jaren de belangrijkste doodsoorzaak onder jongeren. Een zwaar onderwerp waarbij jongeren, maar ook hun ouders en professionals zich vaak ongemakkelijk en machteloos bij voelen. We vinden het moeilijk om hierover met jongeren in gesprek te gaan, omdat we de ingewikkelde processen die aan zelfmoordgedachten ten grondslag liggen, onvoldoende begrijpen. Professionals vragen zich dan, net als bij signalen van kindermishandeling, af of ze schade kunnen berokkenen wanneer ze ernaar vragen. En dus gebeurt het niet, of mist men de signalen (Augeo januari 2020).
Lees meer
Q4C
Help jij mee om de Jeugdhulp in Nunspeet nóg verder te verbeteren? Wat vinden jullie van de Jeugdhulp in Nunspeet? Wat gaat er goed en wat kunnen we anders doen? Om de kwaliteit van goede jeugdhulp vast te stellen gebruiken wij Q4C: Quality for Children. Wil jij ons helpen?
Lees meer
FAC_logo2014_rgb_NOORD-VELUWE_blauw_pos01 (002).png
Jeugdzorgorganisaties bundelen krachten in FACT Jeugd Noord-Veluwe Vier jeugdzorgorganisaties werken vanaf februari samen in FACT Jeugd Noord-Veluwe. Het gaat om ’s Heeren Loo, GGZ Centraal, Het Centrum voor Jeugd en Gezin Noord-Veluwe en Accare. Het FACT team biedt hulp en psychiatrische behandeling aan jongeren met complexe problematiek en problemen op diverse levensgebieden. Omdat de deelnemende organisaties vanuit één team werken en elkaars expertise op elk moment kunnen inzetten is de hulp krachtig en doeltreffend.
Lees meer
gezond tussend'ooren.png
Ontmoet mama 2020 Een gratis inloopochtend waar (toekomstige) ouders elkaar kunnen ontmoeten en informatie kunnen vinden en delen.
Lees meer
VacatureWeWantYou
Vacatures CJG Harderwijk: meerdere Jeugd- en gezinswerkers gezocht Bekijk hier de Jeugd- en gezinswerker vacatures bij het CJG Harderwijk!
Lees meer
zwangere buik.jpg
Maternale kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen vanaf 22 weken Vanaf 16 december kunnen zwangeren die het derde trimester van hun zwangerschap zitten tijdens ons inloopspreekuur op donderdagen terecht voor de maternale kinkhoestvaccinatie.
Lees meer
Laptop
Vanaf 9 september zijn we gestart met het nieuwe Jeugddossier! Het nieuwe jeugddossier is er voor alle kinderen uit de gemeente Nunspeet.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag