Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

jongere_liggend_aan_water.jpg
Meedenken over preventie! Hoe kan het nóg beter? Op welke wijze kunnen wij volgens jou werken aan preventie? Op welke wijze kunnen we dat doen in onze samenwerking met: ouders en jongeren, hun buren en familie, professionals waar we mee samenwerken in bijvoorbeeld het onderwijs en de wmo, gemeenten en andere organisaties in de jeugdzorg.
Lees meer
banner kind spelend duplo.jpg
Blog december: Help, het is (kerst)vakantie De een kijkt er naar uit, de ander is blij als het weer voorbij is en de kinderen weer naar school gaan. Dat geldt voor ouders en dat geldt voor kinderen.
Lees meer
banner kind spelend duplo.jpg
Blog: zij durven te delen! zij durven te delen!
Lees meer
vader_en_zoon_voorin_auto.jpg
Weet jij het CJG te vinden? Weet jij waar het CJG zit en hoe het er daar uit ziet?
Lees meer
Zonneschijn
Ervaringsverhaal van een moeder Hier lees je een moedig ervaringsverhaal van een bezorgde moeder die het CJG inschakelt voor ondersteuning. Lees het verhaal hier..!
Lees meer
durvendelen
'Wij durven te delen' Het delen van zorgen over kinderen is niet altijd makkelijk. Voor niemand. En dus moeten we elkaar helpen. Daar worden we met z’n allen beter van. Ga naar www.wijdurventedelen.nl en lees meer over deze campagne, ontvang tips en ervaar in 4 stappen hoe je gemakkelijker kunt delen.
Lees meer
collage
Teamdag We hebben weer een leuke teamdag gehad! We kregen de opdracht om van rietjes en plakband in 20 minuten een bouwwerk te maken dat sterk, hoog en mooi moest worden. We stonden stil bij elkaars krachten en keken hoe we deze nog beter kunnen inzetten. Zowel in deze opdracht, als in het werken met jullie. Op de foto's zie je ons bezig met deze opdracht.
Lees meer
Opbergen
Blog september // Minder speelgoed zorgt voor meer speelplezier! Veel ouders lopen tegen de hoeveelheid speelgoed aan. Waar doe je goed aan? De oplossing zit niet in de aanschaf van extra kasten..
Lees meer
flyer
Oudercursus Voor ouders en opvoeders met kinderen (12-23 jaar) die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
Lees meer
banner kind bellenblaas.jpg
BLOG // juni 2018 Thema 'Met je kinderen de zomer door' - Het einde van school nadert en vaak ben je als ouder die laatste weken druk met schoolreisjes, rapportgesprekken, juffendag of de wandelvierdaagse. En dan ineens is het zomervakantie...
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag