Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Zwangere buik
Maternale kinkhoestvaccinatie op 25 februari geannuleerd De maternale kinkhoestvaccinatie op 25 februari is geannuleerd.
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: Wat is een kwetsbaar kind? Deze vraag laat mij maar niet los de laatste tijd. Sinds 16 december zijn alle scholen dicht om het aantal corona besmettingen te laten dalen. In eerste instantie volgens mij ingegeven door het feit dat ouders veel meer naar kantoor blijven gaan dan tijdens de eerste lockdown in het voorjaar. Het is toch verschrikkelijk dat kinderen moeten leiden onder volwassenen die het thuiswerken niet zien zitten of door werkgevers die eisen dat hun werknemers naar kantoor komen?!
Lees meer
Join_our_team.jpg
Vacature Jeugdprofessional in het CJG Wij zijn per 1 maart 2021 op zoek naar een jeugdprofessional voor 24 uur/week in Harderwijk. De werkzaamheden vinden plaats vanuit het CJG Harderwijk. De werkplek zal het AZC zijn.
Lees meer
Zwangere buik
Maternale kinkhoestvaccinatie op 28 januari geannuleerd De maternale kinkhoestvaccinatie op 28 januari is geannuleerd.
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Ouders met invloed! In de strijd tegen middelengebruik richt de gemeente Nunspeet zich op de ouders. De nieuwe website is gericht om bewustwording en kennis bij ouders te vergroten.
Lees meer
Laptop
Vacature Jeugd- en Gezinswerker CJG Elburg Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het werken met gezinnen en lijkt het je wat om binnen een getransformeerde, samen organiserende werkomgeving te werken? Neem dan de vacature door en wie weet mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega.
Lees meer
kerst
Aangepaste bereikbaarheid CJG Nunspeet In de kerstvakantie is het CJG Nunspeet telefonisch aangepast bereikbaar.
Lees meer
banner tienermeisje koptelefoon.jpg
Grip op je D!p Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Wil je daar iets aan doen? Volg dan de cursus "Grip op je D!p".
Lees meer
Meldcode-huiselijk-geweld-kindermishandeling-e1400193109103.jpg
Kindermishandeling. Dichterbij dan je denkt. Het woord klinkt zo groots. Is het echt zo groots en ver weg? “Ik mishandel mijn kind niet. Een schop onder de kont of een pak slaag heeft hij af en toe nodig. Zo erg is dat niet. Had ik vroeger ook nodig. Als hij nou gewoon luistert, dan hoeven we dit niet te doen. Hij krijgt gewoon netjes te eten en heeft een dak boven z’n hoofd. Hij heeft het eigenlijk goed voor elkaar hier. Als je weet wat er gebeurt bij dat andere gezin. Dat is pas erg”.
Lees meer
GEM 20352 Socials pleegzorg FB 1.jpg
Online informatieavond over pleegzorg Is er aan uw keukentafel nog een plekje vrij?
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 902 of neem online contact op