Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Tactus
Help, mijn kind kan niet zonder! Help, mijn kind kan niet zonder is een cursus voor ouders en opvoeders met kinderen tussen de 12 en 23 jaar die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken. In vier avonden en een terugkomavond wordt met name ingegaan op de communicatie in het gezin en krijg je praktische informatie om anders met je kind om te gaan.
Lees meer
Flyer 20-11-19 danstheater.jpg
Week tegen Kindermishandeling: danstheater voorstelling In de week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019) organiseren de gemeente Harderwijk, Ermelo en de Centra voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Beyond Words Productions, de theatervoorstelling: 'Kijk niet weg'. De voorstelling begint woensdagavond 20 november om 20:00 uur (inloop 19.30 uur) in de Dialoog te Ermelo. Na het danstheater gaan we met elkaar in gesprek over de preventie van kindermishandeling. De avond is toegankelijk voor jongeren vanaf 12 jaar, ouders, burgers, vrijwilligers en professionals. De entree is gratis. Kom je ook? Aanmelden kan via: b.vliet@ggdnog.nl
Lees meer
Laptop
Vanaf 9 september zijn we gestart met het nieuwe Jeugddossier! Het nieuwe jeugddossier is er voor alle kinderen uit de gemeente Nunspeet.
Lees meer
Kinderen
Kr8kidzz ervaring Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven. Hierdoor heeft ze een enorme groei doorgemaakt waardoor ze zich nu veel sterker voelt staan ten opzichte van andere pestende kinderen.
Lees meer
Villa Pinedo
Hoe beleven jongeren een scheiding? Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan? Ben je gescheiden of zit je (nog) in een scheiding en wil je antwoord krijgen op deze of andere vragen? Dat kan tijdens deze interactieve avond met jongeren van Villa Pinedo!
Lees meer
kr8kidzz.jpg
Blog september 2019// Weerbaarheid Meer zelfvertrouwen, steviger in je schoenen staan, en beter je grenzen aangeven. Dat leren kinderen op een weerbaarheidstraining of sociale vaardigheidstraining. Maar ouders kunnen zelf ook een hoop doen: complimenteer je kind om zijn gedrag en niet om zijn persoon.
Lees meer
meisje_lachend_in_armen_vader.jpg
Blog september 2019// Van opa mag het wel…. Er kan wrijving ontstaan tussen ouders en grootouders als het aankomt op de opvoeding. Maar met een paar praktische adviezen zijn de meeste problemen heel goed te voorkomen.
Lees meer
banner baby vader moeder.jpg
Baby in zicht Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.
Lees meer
Brein
KOPP-/KVO-training 2019 KOPP/KVO staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) en Kinderen van Verslaafde Ouders (KVO) in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Opgroeien in een gezin waar één of beide ouders psychische of verslavingsproblemen heeft, is niet altijd even gemakkelijk.
Lees meer
strand
Blog: Hoe overleef ik de zomervakantie? In deze blog wat tips en ideeën voor de zomervakantie
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag