banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

Foto opleidingsplek
CJG-Noord Veluwe erkend als praktijkopleidingsinstelling orthopedagoog-generalist CJG-Noord Veluwe heeft de definitieve erkenning ontvangen van KING Nascholingen als praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot orthopedagoog-generalist (OG). Hiermee is CJG-Noord Veluwe officieel erkend om orthopedagogen op te leiden tot orthopedagoog-generalist.
Lees meer
halve marathon Harderwijk
Halve Marathon Harderwijk 2024 Onze collega's vertegenwoordigden het CJG tijdens de recente hardloopwedstrijd!
Lees meer
Wachttijd
Wachttijd CJG Je bent van harte welkom om je vragen over opgroeien, opvoeden en gezondheid aan ons te stellen. Als gevolg van vacatures, ziekte en omdat we jeugdhulp van goede kwaliteit willen leveren, is de wachttijd voor jeugdhulp op dit moment langer dan we zouden willen. We vragen begrip voor het feit dat niet alles direct optimaal kan worden opgepakt. We werken er hard aan om die wachttijd weer terug te brengen.
Lees meer
Fact
Fact Jeugd Noord-veluwe Het team FACT Jeugd Noord-Veluwe kan jou helpen als jij het gevoel hebt op meerdere plekken in je leven te zijn vastgelopen.
Lees meer
online
Online Workshop: Omgaan met emoties van tieners Heb jij ook wel eens het gevoel dat je 10 keer moet vragen of je tiener nu eindelijk eens zijn schoenen opruimt? Of vraag je je af hoe je moet reageren als je tiener boos is? Of wat je kan doen als je tiener zich somber voelt? Heb je behoefte aan praktisch advies?
Lees meer
12+.jpg
Praten met je kind over de oorlog Vanuit het NJI worden er tips gegeven hoe je om kan gaan met de vragen en zorgen die je kind heeft over de oorlog .
Lees meer
triple ppppppp.jpg
Oudercursus; Positief Opvoeden Als het over het opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat voor jou werkt en wat bij je past? Deze cursus helpt je daarbij, zonder voor jou te bepalen hoe goed opvoeden eruit moet zien. Samen met andere ouders bespreek je allerlei thema’s rondom de opvoeding. Je deelt ervaringen, krijgt tips en trucs en krijgt handvatten.
Lees meer
Brussengroep foto.PNG
Brussengroep Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou!
Lees meer
voorstellen.jpg
Even voorstellen.... Vanaf oktober loopt Daphne stage bij het CJG Nunspeet. Hierbij een kijkje achter de schermen...
Lees meer
Janine Benjamins.jpg
Janine Benjamins wint Flora van Laar-prijs 2021 Op 19 november is tijdens de AJN-dag van AJN Jeugdartsen Nederland bekendgemaakt dat Janine Benjamins de Flora van Laar-prijs heeft gewonnen. De Flora van Laar-prijs wordt tweejaarlijkse uitgereikt om talent en vernieuwend onderzoek op het gebied van de Jeugdgezondheidszorg te stimuleren.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 902 of neem online contact op