banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

moitor .jpg
De Kindermonitor komt eraan! Dit najaar voert de GGD in samenwerking met Yunio, Icare JGZ, Vérian en het CJG Apeldoorn een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar.
Lees meer
WE.jpg
Vacature CJG Harderwijk | Wij gaan uitbreiden! Heb jij ervaring in het jeugddomein? Dan zoeken we jou!
Lees meer
Scheiding kind
De dag van de scheiding Vandaag is het de dag van de scheiding. We willen dan ook wat extra aandacht besteden aan dit onderwerp. Elk jaar krijgen namelijk veel kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden en dat is niet niks.
Lees meer
vacature
Vacature Jeugd- en Gezinswerker CJG Elburg Heb jij ondersteuning in het ondersteunen van gezinnen? Dan komt dat goed uit want het CJG Elburg zoekt jou!
Lees meer
Sorry we zijn gesloten
CJG Nunspeet is op 7 september gesloten Het CJG Nunspeet is op 7 september gesloten.
Lees meer
blog foto.jpg
Blog: Anders ga jij toch vast lopend naar huis “Anders ga jij toch vast lopend naar huis.” Dat zei ik tegen Kick toen ik met hem stond te wachten op zijn broer bij school. Dom natuurlijk. Heel even verloor ik mijn geduld en vergat ik dat hij alles letterlijk neemt. Veel mensen met ASS hebben deze eigenschap. Kick ook.
Lees meer
GGDNOG
Training: Alles op zijn KOPP! In september starten Steunpunt Mantelzorg Nunspeet en Tactus met een doe-praatgroep voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar waarvan één of beide ouders een psychische- en of verslavingsproblematiek heeft (gehad).
Lees meer
zomer.jpeg
Gewijzigde openingstijden zomervakantie Het CJG is in de zomervakantie beperkt geopend.
Lees meer
jongen_met_ouders_bij_ontbijt.jpg
Woord van dank aan alle ouders De meeste ouders komen naar het CJG in de verwachting dat ze met een vraag of een kwestie geholpen worden. Maar ouders, heeft u er weleens over nagedacht dat u ons ook helpt?
Lees meer
chat.jpg
CJG’s Noord-Veluwe vanaf nu ook bereikbaar via livechat! Vanaf 17 mei zijn we bereikbaar via de livechat! Je kunt ons op werkdagen tussen 19 en 21 uur via deze chat bereiken en je vragen stellen.
Lees meer
Alle nieuwsberichten
Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 902 of neem online contact op