Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
banner tienerjongen skateboard.jpg banner tienerjongen skateboard.jpg

Actueel

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de buurt, interessante cursussen of trainingen.

Nieuws

knipsel alles is anders.PNG
Start cursus: 'Alles is anders' Ben je na de scheiding van je ouders verdrietig, in de war of boos? In deze groep praat je daar met andere kinderen over. Ook tekenen en schrijven helpt om dingen die je voelt kwijt te kunnen. In oktober start de cursus 'Alles is anders'.
Lees meer
Scheiding kind
Brief aan alle gescheiden ouders van Nunspeet Op 11 september is het de dag van de scheiding. Villa Pinedo heeft samen met kinderen een brief opgesteld aan alle gescheiden ouders van Nederland.
Lees meer
vacature
Welkom aanstaande collega! Het CJG is op zoek naar twee Jeugd- en Gezinswerkers
Lees meer
zwangere buik.jpg
Maternale kinkhoestvaccinatie Op 24 september zal de maternale kinkhoestvaccinatie niet plaats vinden.
Lees meer
tactus help mijn kind kan niet zonder.jpg
Start cursus: 'Help mijn kind kan niet zonder' Veel ouders met kinderen met een middelenprobleem voelen zich machteloos. Ze hebben vaak het gevoel het gedrag van hun kind niet bij te kunnen sturen. Dit kost veel energie, slapeloze nachten en lijkt nauwelijks iets op te leveren. De oudercursus ‘Help mijn kind kan niet zonder!’ van Tactus helpt ouders en opvoeders de regie weer in handen te krijgen en zich minder machteloos te voelen.
Lees meer
Coronavirus.jpg
Je kind laten testen op corona. Hoe werkt het? Hoe ga je om met de gevolgen van het coronavirus? Het NJI heeft de verschillende informatie op een rijtje gezet. Lees hier meer...
Lees meer
Blog Coronatijd.jpg
Blog: "Ons leven in Coronatijd" En toen was het ineens zover. De lockdown in Nederland. Scholen werden gesloten en we werden gesommeerd thuis te werken. Dat was even schrikken zeg!
Lees meer
Brussen.jpg
Meld je aan voor de nieuwe Brussengroep Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down, of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou!
Lees meer
Aangepaste-openingstijden-voorjaar.jpg
CJG gesloten op 2e pinksterdag Maandag 1 juni is het CJG gesloten. Op dinsdag 2 juni is het CJG telefonisch bereikbaar.
Lees meer
Hemelvaartsdag
Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) is het CJG gesloten Donderdag 21 mei is het CJG gesloten. Op vrijdag 22 mei is het CJG bereikbaar.
Lees meer
Alle nieuwsberichten

Ook dichtbij voor jou en je kind

Opvoeden en opgroeien doen we samen. Ook andere organisaties en vrijwilligers in en rond jouw woonplaats dragen graag hun steentje bij. Bekijk de initiatieven die we van harte steunen. Heb je ook een goed idee? Laat het ons weten.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag