moeder_en_dochter_lachend_op_strand.jpg moeder_en_dochter_lachend_op_strand.jpg

Cursussen

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Meedoen is meestal gratis.

Start training 'Alles op zijn KOPP!'

Training voor jongeren van 12+ van ouders met psychische problemen en/of een verslaving

Voor ouders
Baby in zicht

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.

Voor kinderen
Brussengroep

Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou!

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
En nu ik!

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

In 5 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Voor ouders
Positief opvoeden, opvoedcursus ouders

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Online cursus positief opvoeden

Opvoedproblemen op tijd oplossen? Dat leer je in deze cursus die je gewoon thuis, op je pc of tablet kan doen.

Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 902 of neem online contact op