Ik heb een vraag
Adresgegevens
Zorgplein De Enk
Stationsplein 18a
8071 CH Nunspeet
0341 - 799 902 Contact Ik heb een vraag
moeder_en_dochter_lachend_op_strand.jpg moeder_en_dochter_lachend_op_strand.jpg

Cursussen

We geven regelmatig cursussen over alles wat met opvoeden en opgroeien te maken heeft. Bijvoorbeeld over hoe je met emoties van je pittige peuter of puber omgaat. En voor kinderen en jongeren die lekkerder in hun vel willen zitten. Meedoen is meestal gratis.

Voor ouders
Baby in zicht

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind.

Voor kinderen
Haal je oppasdiploma

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar? Vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je oppasadres gaan? Dan is een oppasdiploma iets voor jou!

Voor kinderen
Brussengroep

Ben jij jonge mantelzorger en heb jij een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, Autisme, Syndroom van Down of een andere beperking? Dan is de Brussengroep misschien iets voor jou!

Voor kinderen
KOPP-/KVO-training 2019

KOPP/KVO staat voor Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPP) en KInderen van Verslaafde Ouders (KVO) in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Opgroeien in een gezin waar één of beide ouders psychische of verslavingsproblemen heeft, is niet altijd even gemakkelijk.

Voor kinderen
Sociaal vaardiger met Kr8kidzz

Voel je je bij andere mensen niet zo op je gemak? Durf je niets te zeggen of te vragen? In deze training oefen je samen met andere kinderen om daar iets aan te doen.

Voor kinderen
Alles is anders

Zit je op de basisschool en zijn je ouders gescheiden? Misschien begrijp je niet waarom. Of denk je dat het jouw schuld is. Erover praten, tekenen en schrijven helpt.

Voor kinderen
En nu ik!

Spelenderwijs met elkaar bezig zijn met alles wat te maken heeft met geweld of ruzie in huis. In deze groep gaat het elke keer over iets anders.

voor ouders
Cursus Baby in zicht!

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind. Loopt dit even anders dan kunnen wij je ondersteunen. Onze begeleiding is gericht op het verbeteren van de interactie tussen jou en je baby of peuter. Kijken naar jezelf is wel even wennen en best spannend, maar het helpt en het werkt!

Voor ouders
Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Voor ouders
Een nieuwe balans na (echt)scheiding

In 5 sessies leer je omgaan met alles wat er anders is na een scheiding. Zo werk je met zelfvertrouwen aan een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

Voor ouders
Positief opvoeden, opvoedcursus ouders

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Driftig of juist verdrietig is? Deze opvoedcursus geeft je dé tips.

Voor ouders
Online cursus positief opvoeden

Opvoedproblemen op tijd oplossen? Dat leer je in deze cursus die je gewoon thuis, op je pc of tablet kan doen.

Hoe kunnen we je helpen? Bel ons op 0341 - 799 902 of stel hier je vraag