banner meisje bellenblaas bos.jpg banner meisje bellenblaas bos.jpg

Initiatieven

Peuter in zicht

Peuters zijn ondernemend en lief. Maar wat doe je als je kind een driftbui heeft? Niet luistert of andere kinderen slaat? Doe mee met deze praktische opvoedtraining.

Baby in zicht!

Een baby! En dan?! De eerste levensjaren van een kind zijn heel belangrijk voor de band (hechting) tussen jou en je kind. Loopt dit even anders dan kunnen wij je ondersteunen. Onze begeleiding is gericht op het verbeteren van de interactie tussen jou en je baby of peuter. Kijken naar jezelf is wel even wennen en best spannend, maar het helpt en het werkt!

Logopedisch spreekuur Lees meer
Meidenwerk

Meidenwerk is voor meiden van 12 tot en met 18 jaar. Het is een plek waar je je verhaal kwijt kunt, waar je jezelf kunt zijn en waar je leert luisteren, praten en omgaan met problemen

Steunpunt Mantelzorg Lees meer
Ervaren moeders helpen nieuwe moeders

Heb jij een kindje tussen 0 en 4 jaar? En lijkt een steuntje van een ervaren moeder jou wat? Klop dan aan bij MIM in jouw woonplaats. Meedoen is gratis.

Nunspeet Beweegt Lees meer
Sociaal raadsliedenwerk

Belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen, wetten. Soms kom je er gewoon niet meer uit. De sociaal raadslieden helpen je graag.

Mama Café Nunspeet Lees meer
Straathoekwerk

Straathoekwerk is er voor jongeren die er tegenop zien om hulp te vragen omdat ze er liever niet mee te koop lopen. Voor jongeren die niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van hun omgeving. Voor jongeren die geen vertrouwen hebben in de hulpverlening.

Heb je een vraag? Bel ons op 0341 - 799 902 of neem online contact op