Kr8kidzz ervaring

Emma heeft Kr8kidzz gevolgd, werd gepest en heeft binnen de training geleerd om hier handen en voeten aan te geven. Hierdoor heeft ze een enorme groei doorgemaakt waardoor ze zich nu veel sterker voelt staan ten opzichte van andere pestende kinderen.


Hoi iedereen,


Ik heb ook op kr8kidzzz gezeten en het is ten zeerste zeker aan te raden en het is niet voor niks geweest: ik sta nu beter in m’n schoenen😊. Ik vond het heel leerzaam, gezellig en heb er nieuwe vrienden aan over gehouden. Het onderwerp PESTEN is natuurlijk ook belangrijk geweest en ik weet zeker dat voor jullie ook belangrijk zal zijn. Het rollenspel is ook belangrijk, het leert je om voor elkaar op te komen, hoe je als slachtoffer beter kan reageren of juist niet te reageren. Je gaat (als je er aan toe komt) bezig met het stoplicht rood: stop, oranje: denk, groen: kies, (blauw; check) verder leggen de trainers het wel uit😊.


Ik hoop dat jullie het naar jullie zin hebben, veel plezier met kr8kidzzz dat gaat denk ik wel lukken!!!Met grote groetjes Emma….


 

Word je ook gepest en wil je hier verandering in, meld je dan aan voor de Kr8kidzz training. Onder cursussen kun je meer informatie vinden over de sociale vaardighedentraining Kr8kidzz.