Vacatures CJG Harderwijk: meerdere Jeugd- en gezinswerkers gezocht

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor alle vragen op het gebied van opvoeden, opgroeien en gezondheid. Wij ondersteunen daarbij zo kort als kan en zo lang als nodig en zijn het aanspreekpunt voor professionals en ieder ander die betrokken is bij dit soort vragen en jouw kennis nodig hebben. Het familiegroepsplan is de basis van waaruit wij starten. De Jeugd- en gezinswerker kan methodisch én getransformeerd werken, heeft kennis over de ontwikkeling van kinderen en het begeleiden van ouders en ieder ander die betrokken is bij deze ouders/gezinnen. Wanneer specialistische hulp moet worden geregeld kom je samen met ouders/opvoeders tot een passend hulppakket waarvoor je dan een (verlenings)besluit moet kunnen schrijven. Ook heeft het CJG een preventietaak binnen de gemeente. Wij zetten daarvoor, naast de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD, Jeugd- en gezinswerkers in. Stichting Jeugd Noord-Veluwe is de formele werkgever van deze Jeugd- en gezinswerkers.

Door vertrek van collega’s zoekt het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk meerdere

Jeugd- en gezinswerkers

Aanstelling: Jaarcontract met de intentie voor onbepaalde tijd en ingangsdatum zo spoedig mogelijk.

Functie-eisen: Opleidingsniveau HBO (SPH, MWD, HBO pedagogiek).

Werkervaring: Ruime ervaring binnen het jeugddomein en gedegen kennis van ontwikkeling van kinderen en jeugdigen en het ondersteunen van gezinnen, liefst ook ervaring met gezinnen en kinderen uit niet Nederlandse culturen.

Overige vereisten: Recente Verklaring Omtrent Gedrag.

Registratie in Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), of dat binnen een jaar hebben. 

Werkdagen en uren: In verband met de werkverdeling in de CJG’s verwachten we dat je in principe op alle werkdagen kunt werken en minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. 

Standplaats: Het lokale CJG, maar de werkzaamheden worden bij voorkeur in de leefomgeving van degene die onze dienstverlening vraagt uitgevoerd. 

Werkgever: Stichting Jeugd Noord-Veluwe (= één van de drie CJG partners).

De Stichting Jeugd Noord-Veluwe hanteert de cao Jeugdzorg en deze functie is ingedeeld in schaal 9. We bieden een deskundig en enthousiast samen-organiserend team met leuke collega’s, een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, in een functie met veel variatie en mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten.

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 14 februari naar Cor Hergaarden (Bestuurder Stichting Jeugd Noord-Veluwe) via sollicitatie@cjgnoordveluwe.nl. Mocht je op 25 februari geen bericht van ons hebben ontvangen, dan is je brief niet geselecteerd. Wil je een ontvangstbevestiging op jouw mail, stel dit dan in bij “opties” in Outlook. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 4 maart. 

Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld